HOME CLUB BESTUUR KALENDER FOTO'S
Nieuws
22-11-2021 - 31-12-2021 ==> Inschrijving DST seizoen 2022
Normaal zouden we volgende week tussen pot en pint de inschrijving voor 2022 organiseren, en daarmee 2021 definitief afsluiten. We kijken als bestuur tevreden terug op 2021, waar 36 actieve leden maar liefst 1095 ritten bij elkaar hebben gereden.
Ter vergelijking, in 2020 waren er slechts 678 ritten ( deels ook door Covid) en in 2019 971. Plezant om vast te stellen dat jullie met z’n allen meer dan ooit op het appel zijn!

Omwille van het toenemend aantal besmettingen hebben we echter besloten om de inschrijving zoals vorig jaar weer digitaal te organiseren.
Het lidgeld bedraagt nog steeds 35 eur, en wordt integraal doorgestort aan VWB, waardoor je ineens ook goed verzekerd bent op de fiets.

Je schrijft je in door overschrijving van 35 eur op onze rekening : BE19 7343 8708 8512, met vermelding van je naam in de mededeling en een bevestiging op mail naar Gerrit en mezelf.
Voor nieuwe leden : Neem in de mail ook je gegevens op : ( naam/ adres/telefoon/email/geboortedatum/eventueel VWB nummer/ rijksregisternummer), die hebben we nodig om je in te kunnen schrijven bij VWB.

Echter, de leden met kledij 2021 die meer dan 20 ritten hebben gereden, hebben recht op teruggave van 50 eur van hun kledij, en moeten dus niks storten, Gerrit zal hun rekening met 15 eur crediteren.

Traditioneel kan je ook kleding bijbestellen indien nodig. De nieuwe leden die er in de loop van 2021 zijn bijgekomen, kunnen als ze dat willen een volledig pakket bestellen (( 2 truien korte mouwen, 1 trui lange mouwen, 2 korte broeken, 1 lange broek, windstopper) aan de prijs van 300 eur ( de rest legt de kas bij ).
Elk jaar dat je meer dan 20 ritten doet, krijg je hiervan ook 50 eur terug. Indien je niet opteert voor een pakket, kan je uiteraard ook losse kledij bestellen.

Kledij bijbestellen kan voor iedereen, aan kostprijs. De definitieve prijs hangt af van de bestelling die we doen, ik geef hierbij de richtprijzen mee van onze laatste bestelling, maar de definitieve prijs kan dus wat afwijken.
Dit zijn de richtprijzen :

Broek ( lang of kort) 73 eur/ shirt korte mouw 40 eur/ shirt lange mouw 56 eur/ windstopper 55 eur.
Kledij bijbestellen doe je bij Andy, bij voorkeur ook via mail. Je kan met hem van gedachten wisselen als je twijfelt aan de maat, of bij een collega trapper eens gaan passen als je het echt niet weet.

We hopen jullie allemaal ook in 2022 weer als lid van de Trappers te kunnen begroeten !

Het bestuur

PS Voor diegenen die van plan zijn om straffe Black Friday aankopen te doen, start je aankoop op www.trooper.be/DST, selecteer je winkel, doe gewoon je aankopen en steun de kas zonder dat het je een cent kost ! ( we zitten ondertussen op ongeveer 700 eur, dat is toch leuk meegenomen !
05-05-2021 - 06-06-2021 ==> (klim)weekend Ardennen (10, 11, 12 september)
Beste DST'ers,

De Vogezen werd al 2 keren afgelast omwille van Corona.
Nu het stilaan weer normaliseert, kunnen we terug beginnen plannen maken. Daarom stel ik voor om dit jaar nog een weekend naar d'Ardennen te trekken om daar enkele ritjes te gaan rijden.
Het weekend is gepland op 10, 11, 12 september. We zouden vrijdagmorgen kunnen vertrekken en dan zondag middag (na het uitchecken) terug naar Schunnebroeck rijden.
Er zijn verschillende ritten die we daar kunnen rijden. (Keuze uit 16 ritten. Zie https://www.lecoffeeride.cc/rides/road/ voor meer info.) Voor elk wat wils. Ongeacht de snelheid, de lengte van de klim of het aantal hoogtemeters.
Er is een vrijdag rit en een zaterdag rit voorzien.

Om degelijke accommodatie te vinden is het belangrijk dat we niet te lang wachten en snel iets boeken. Daarom vraag ik ook om snel te beslissen.
Indien je wil meegaan moet je voor 5 juni iets laten weten.

Vriendelijke groeten,
Ronny
27-01-2021 - 27-02-2021 ==> Seizoen 2021 (Woord van de voorzitter)
De cijfers verbeteren stelselmatig, maar het is ondenkbaar dat er voor zaterdag versoepelingen zouden komen, dus kan ons seizoen niet op een normale manier van start gaan.

Daarom stellen we voor om in “wintermodus” te blijven rijden, dwz diegenen die willen rijden, verzamelen ( maar niet te dicht) aan de kerk op het uur voorzien op de kalender, en we rijden in groepjes van 4.

Laat zeker 2 mins tussen iedere vertrekkende groep, en laat de “rapsten” eerst vertrekken, want anders sta je aan het eerste rood licht al direct in overtreding.

Diegenen die een gps hebben, laad zoveel mogelijk de rit op, en verspreid u wat over de groepjes als het kan.

Ik hoop, samen met het bestuur en met jullie dat deze vervelende toestand zo rap als mogelijk achter de rug is, en we terug in groep ons ding kunnen doen.

In afwachting : houd het veilig, en misschien tot zaterdag !